Profesionalna kora za pizzu za restorane, pizzerije, pekare ili vlastite kreacije
Kora za pizzu iz Gi.Metal posebno je razvijena za profesionalnu upotrebu u ugostiteljskim objektima kao što su komercijalne kuhinje, restorani, pizzerije, snack barovi i pekare. Ali također je savršeno prikladan za privatnu upotrebu na roštilju ili obiteljskim zabavama.
Duga i lagana: lopata za pizzu iz kolekcije ugostiteljske opreme Gi.Metal
Uz duljinu ručke od 120 cm, lopatica za pizzu je jednostavna za rukovanje i pouzdano vas štiti od opeklina prilikom stavljanja vrućeg kruha ili peći za pizzu. Uz tanku lopaticu od Ø20 cm, svoje pizze možete pripremiti sigurno i iznimno brzo. Lopatica za pizzu izrađena je od ne hrđajući Čelik, što ju čini vrlo jednostavnom za čišćenje i posebno izdržljivom. Zahvaljujući maloj težini i snažnoj ručki, praktična lopatica za pizzu udobno leži u ruci.
Ocjene i recenzije
Ocjene i recenzije
Poredati po :
Česta pitanja
Je li ručka otporna na toplinu?
Da.
Od čega je napravljena kora za pizzu?
Kora za pizzu napravljena je od ne hrđajući Čelik.