No Reviews Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Artikl: EX20062552

|

Model: MSW-WSS-01

Proizvodi druge kategorije Peć na drva - max snaga 7,2 KW - visoka učinkovitost - podesiva ventilacija - vrhunski čelik i lijevano željezo

Sniženo
Rabljeno
Naši tvornički sekundari općenito su obnovljeni predmeti koje kupci vraćaju ili bivši izložbeni predmeti. Proizvodi mogu imati kozmetičke nedostatke, ali su tehnički besprijekorni. Kao i obično, pružamo normalno pravo na povrat i jamstvo.
959,00 € 1.199,00 €
Vremenski ograničena ponuda U cijenu je uključen 25% PDV.
Niska zaliha
BESPLATNA DOSTAVA cca. srijeda, 30. listopada
Zajamčeno najniža cijena
MSW
Glavne značajke
  • Snažan – s maksimalnom snagom od 7,2 kW i nazivnom snagom od 4,8 kW
  • Učinkovit – s visoko učinkovitom komorom za izgaranje, certifikatom Ecodesign 2022 i učinkovitošću iznad 75,5% (75,5% kada je snaga ispod nazivne)
  • Podesivo – ulaz zraka se može regulirati preko prednje poluge, a paljenje je olakšano dvostupanjskim vratima koja se zaključavaju
  • Praktično – povišena komora za izgaranje za jednostavno korištenje i integrirani odjeljak za ogrjev
  • Atraktivan – elegantan dizajn u crnoj boji s velikim prozorom za gledanje za ugodnu atmosferu
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

Tehničke pojedinosti

Materijal
Staklo
Lijevano željezo
Željezo
Vermikulit
Boja
Crno
Energetski razred
A
Učinkovitost [%]
75.5
Unutarnje dimenzije komore [mm]
33 x 26 x 19.5
Promjer
127 mm
Maksimalna snaga
7.2 kW
Maks. duljina trupca
28 cm
Ručka
Da
Napajanje na baterije
Ne
Dimenzije (DxŠxV)
37.5 x 46.5 x 96 cm
Težina
72 kg
Dimenzije paketa (DxŠxV)
56 x 48 x 110 cm
Težina paketa
84 kg

Sastav paketa

  • Kamin MSW-WSS-01

Opis proizvoda

Smanjite troškove grijanja s MSW kaminom!

Smanjite troškove energije sa stilom. MSW kamin na drva kombinira maksimalnu učinkovitost grijanja s jedinstvenim izgledom. S maksimalnom snagom od 7,2 kW i nazivnom snagom od 4,8 kW, okrugli kamin osigurava tople sate brzo i isplativo. Prema certifikatu Ecodesign 2022, visoko učinkovita komora za izgaranje i učinkovitost iznad 75,5% (75,5% ispod nominalne proizvodnje), možete ložiti drva u švedskoj peći uz DEFRA odobrenje s maksimalnim rezultatima : to znači da se može instalirati čak iu područjima s kontrolom dima. Zahvaljujući upotrebi vermikulita - relativno rijetkog slojevitog silikata - peć na drva ima vrhunsku izolaciju i visoke performanse, brzo se zagrijava i odmah otpušta željenu toplinu u okolinu.

Elegantni kamin na drva grije dušu i tijelo

Elegantni kamin s cilindričnim čeličnim tijelom i plamenikom od lijevanog željeza omogućuje opuštajući pogled na plamen zahvaljujući velikom prozoru za gledanje. Za još bolji pregled vatre i veću udobnost prilikom loženja, ložište je malo izdignuto iznad ormarića za drva. Ovaj odjeljak postiže bodove s tlačnim otvaračem vrata i ventilacijskim otvorima za sprječavanje vlage i plijesni na uskladištenom drvu.

Kako bi se gorivo lako zapalilo, vrata komore za izgaranje omogućuju drugi, blago otvoreni položaj, čime se osigurava optimalna opskrba kisikom. Nakon što se vatra zapali, potpuno zatvorite vrata i uživajte u visokoj razini sigurnosti kamina. Zahvaljujući jednostavnoj montaži i radu zajedno s vrhunskim materijalima, ova peć je savršena za npr. dom, vikendicu, planinsku kolibu, garaža, radionica, proizvodni pogon, skladište, ured, restorani i kafići. Štoviše, može se jednostavno i brzo postaviti za privremeno grijanje, primjerice tijekom renoviranja.


Obavijest: Koristite položaj za paljenje samo kada imate vatru na vidiku.

Ocjene i recenzije

Poredati po :

Česta pitanja

Je li normalno da se osjeti neugodan miris kad ga prvi put upalite?

Da, svim materijalima treba otprilike 40 do 60 minuta da se zagriju prvi put kada se zapale. Nakon toga kamin više ne proizvodi neugodan miris.

Mogu li ostaviti otvorena vrata?

Koristite SAMO položaj otvorenih vrata tijekom paljenja vrlo KRATKO vrijeme i SAMO pod strogim nadzorom. Zatim potpuno zatvorite vrata.

Kako da otvorim osnovni ormarić?

Lagano pritisnite vrata i magnetni zatvarač se otvara.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode