Bain-marie za širok izbor savršeno prezentirane tople hrane
Bain-marie iz Royal Cateringa savršeno je prilagođen za održavanje hrane toplom, održavajući je na pravoj temperaturi dulje vrijeme. Gastronorm posude 4 mogu držati sve komponente obroka ili raznih jela kao što su meso, riba, povrće, riža, krumpir i umaci na željenoj temperaturi paralelno, bez da zagore. Grijač hrane zadovoljava potrebe bilo kojeg vrhunskog ugostiteljskog objekta, kao i restorana, hotela, kantina, bifea, snack barova, blagovaonica ili domova za umirovljenike i bolnica.
Snažna vodena kupka iz ugostiteljske opreme Royal Cateringa
Bain-marie radi na principu konvekcije: grijaći element zagrijava vodu između uređaja i GN spremnika i prenosi toplinu na spremnike. To vam omogućuje ne samo da učinkovito zagrijete čak i osjetljivo posuđe, već i da ga održite toplim duže vrijeme bez opasnosti od opeklina.
Posuda za grijanje posebno je impresivna zbog velikog volumena punjenja. 4 GN spremnici (GN 1/4) s poklopcima drže veliku količinu hrane koja se može zagrijati ili održavati toplom u isto vrijeme. To vam može uštedjeti mnogo vremena, što je posebno korisno kada pripremate hranu za velika događanja ili tijekom špica u restoranima, kantinama ili hotelima. Osim toga, druge veličine GN spremnika mogu se koristiti u vodenoj kupki i međusobno kombinirati.
Učinkovit grijač 600 W brzo zagrijava vodu do željene temperature. Kontrolni gumb aktivira automatski termostat koji omogućuje preciznu kontrolu temperature između 30 - 80 °C. Ova vodena kupka također ima odvodnu slavinu, što olakšava punjenje, pražnjenje i čišćenje.
Bain-marie spaja sofisticirani dizajn i elastično kućište u pouzdan proizvod koji ne zahtijeva malo održavanja. Visokokvalitetna konstrukcija od nehrđajućeg čelika vrlo je izdržljiva i otporna na koroziju. Materijal je neškodljiv za ljudsko zdravlje i lako se čisti zbog glatkih površina, što ga čini posebno higijenskim. Nehrđajući čelik također ima izvrsnu otpornost na habanje i udarce. Gumene noge osiguravaju stabilnost i sprječavaju ogrebotine na radnoj površini.