Artikl: EX10012369
|Model: RC-EG001
Isporučeno brzo i proizvod je izvrsno radio više od dvije godine
BLACK FRIDAY ZAVRŠAVA ZA
Na temelju 10 recenzija
Nema komentara.
Isporučeno brzo i proizvod je izvrsno radio više od dvije godine
Vrlo masivan, čvrst i dobro osmišljen stol za prženje sa skupljanjem masnoće od prženja u posudi od nehrđajućeg čelika koja se lako prazni. Dobra brzina po vrućini. Preporučeno!
Imamo dvije ploče za roštilj, druga kupnja je u razmaku od 5 godina. Maksimalno zadovoljstvo
Ispunjava naša očekivanja, vrlo velika površina za kuhanje. Mogućnost paljenja samo polovice idealno je ako nemate puno za roštilj. preporučam
Kupila sam ga za kućnu upotrebu, oduševljena sam. Hrana je primamljiva i zdrava te je praktična za korištenje i čišćenje. Bio bih zahvalan na uputama za uporabu, morao sam se zadovoljiti video zapisima. Ladica za prikupljanje je mala. Sve u svemu, to je izvrsno napravljen predmet. Hvala vam.
Dostavljeno brzo i proizvod dobro funkcionira. Nije puno testirano, ali čini se dobro za hamburgere.
Nema komentara.
Nema komentara.
super sranje: izuzetno loša kvaliteta poljskog čelika! vrlo brzo oksidira sve je loše sastavljeno
Mast na površini je vrsta vazelina sigurnog za hranu koji štiti ploču roštilja od hrđe. Uklonite masnoću drvenom ili plastičnom lopaticom, a zatim tanjur obrišite kuhinjskom krpom. Ako je potrebno, pažljivo očistite površinu s malo sredstva za pranje posuđa i vode.
Ploča roštilja postaje crna ili žuta zbog visokih temperatura. Kako biste spriječili pojavu mrlja, sljedeći put prvo namažite uljem i postupno povećavajte temperaturu. Da biste uklonili mrlje, pažljivo očistite ploču roštilja sredstvom za pranje posuđa i vodom. Za crne mrlje nanesite malo octa na oboljelo mjesto i ostavite 20 minuta. Zatim dodajte malo sode bikarbone i pričekajte još 15 minuta. Uklonite mrlje spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom u smjeru strukture površine. Na kraju operite radnu ploču vodom i temeljito je osušite. Koristite malo vode kako ne bi prodrla u uređaj.
Kako biste spriječili mrlje od hrđe, izbjegavajte ostatke vode, kiselina (kao što je ocat, limunov sok, umaci) ili tvari koje sadrže klor (kao što je izbjeljivač). Držite ploču za roštilj čistom i osušite je nakon svakodnevne uporabe. Također nanesite malo masti koja je sigurna za hranu kada se ne koristi dulje vrijeme. Ako se hrđa i dalje stvara, namočite zahvaćeno područje s malo vode. Zatim uklonite hrđu čeličnom vunom, spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom. Uvijek trljajte u smjeru strukture površine. Industrijska sredstva za uklanjanje kamenca također su prikladna za potpuno uklanjanje mrlja od hrđe. Nakon čišćenja neutralizirajte sve kisele ostatke alkalnim sredstvom za čišćenje.