Artikl: EX10010250
|Model: RCEG-55
Nije često korišten da bih mogao dati sveobuhvatnu ocjenu, ali ja pripremam 4 hamburgera u isto vrijeme s 4 velika zvona za topljenje, a veličina je vrlo dobra za to (može i na 230V). Čak se više građanskih rižina može ispeći bez topljenja zvona. Karbonska ploča debljine 12 mm vrlo je stabilna i dobro održava temperaturu. Kao i u opisu (a i na forumu), točno je opisano kako najbolje tretirati tanjur nakon pečenja na roštilju. Vrlo korisno za puno uživanja.
Na temelju 106 recenzija
Nije često korišten da bih mogao dati sveobuhvatnu ocjenu, ali ja pripremam 4 hamburgera u isto vrijeme s 4 velika zvona za topljenje, a veličina je vrlo dobra za to (može i na 230V). Čak se više građanskih rižina može ispeći bez topljenja zvona. Karbonska ploča debljine 12 mm vrlo je stabilna i dobro održava temperaturu. Kao i u opisu (a i na forumu), točno je opisano kako najbolje tretirati tanjur nakon pečenja na roštilju. Vrlo korisno za puno uživanja.
Izvrsna električna ploča za prženje, dobro napravljena, koristio sam je samo nekoliko puta da bih mogao procijeniti njeno ponašanje tijekom vremena, morate biti oprezni kada je prvi put koristite da se ploča ne lijepi i nakon svake upotrebe, čim kako se tanjir ohladio, poškropite lim sa vrlo malo ulja i prekrijte ga papirom za pečenje da se zaštiti i kako je proizvođač naveo. Sretan roštilj svima
Trenutno je sve ok. Dobro je radio.
Nema komentara.
Nema komentara.
Prekrasno radi Nadmašio očekivanja
Bok, radio sam u kuhinji i ovaj roštilj radi odlično, iako ima 230 volti, preporučuje se
Super brza dostava, sigurno pakiranje. Uređaj je odličan! Očistite i pripremite upute za uporabu - tada je puštanje u rad prvi put bilo zadovoljstvo. Rado ću opet kupovati ovdje!
Vrlo dobar profesionalni tanjur, podesivo kuhanje do 300°, više nego dovoljno za moju upotrebu, obratite pozornost na sirove završnice, inače extra
Jako lijepo, brzo stiglo. Lijepo i veliko, odlična zabava u pečenju/roštiljanju, izvrsnog okusa. Toplo ga preporučujem!
Mast na površini je vrsta vazelina sigurnog za hranu koji štiti ploču roštilja od hrđe. Uklonite masnoću drvenom ili plastičnom lopaticom, a zatim tanjur obrišite kuhinjskom krpom. Ako je potrebno, pažljivo očistite površinu s malo sredstva za pranje posuđa i vode.
Ploča roštilja postaje crna ili žuta zbog visokih temperatura. Kako biste spriječili pojavu mrlja, sljedeći put prvo namažite uljem i postupno povećavajte temperaturu. Da biste uklonili mrlje, pažljivo očistite ploču roštilja sredstvom za pranje posuđa i vodom. Za crne mrlje nanesite malo octa na oboljelo mjesto i ostavite 20 minuta. Zatim dodajte malo sode bikarbone i pričekajte još 15 minuta. Uklonite mrlje spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom u smjeru strukture površine. Na kraju operite radnu ploču vodom i temeljito je osušite. Koristite malo vode kako ne bi prodrla u uređaj.
Kako biste spriječili mrlje od hrđe, izbjegavajte ostatke vode, kiselina (kao što je ocat, limunov sok, umaci) ili tvari koje sadrže klor (kao što je izbjeljivač). Držite ploču za roštilj čistom i osušite je nakon svakodnevne uporabe. Također nanesite malo masti koja je sigurna za hranu kada se ne koristi dulje vrijeme. Ako se hrđa i dalje stvara, namočite zahvaćeno područje s malo vode. Zatim uklonite hrđu čeličnom vunom, spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom. Uvijek trljajte u smjeru strukture površine. Industrijska sredstva za uklanjanje kamenca također su prikladna za potpuno uklanjanje mrlja od hrđe. Nakon čišćenja neutralizirajte sve kisele ostatke alkalnim sredstvom za čišćenje.