Artikl: EX10010061
|Model: RCG 60
Dobra kvaliteta, po razumnoj cijeni. Brza dostava
BLACK FRIDAY ZAVRŠAVA ZA
Na temelju 9 recenzija
Dobra kvaliteta, po razumnoj cijeni. Brza dostava
Roštilj je savršen na njemu, meso ostaje sočno iznutra. Nisam mogao pronaći potpuno rješenje kako ga očistiti jer je čelična ploča promijenila boju. Koje je rješenje za to? Slijedio sam korisnički priručnik. Je li promjena boje prirodna? Shvatio sam da se isplati čistiti dok je topao. Bio bih sretan kad bih od distributera i proizvođača mogao dobiti cjelovito rješenje za to. hvala vam unaprijed.
vrlo dobra profesionalna kvaliteta, hvala na brzoj isporuci.
Sve je u naslovu, profesionalno korišten stvarno je dobar izbor.
Dobar proizvod i ravnomjerno zagrijavanje zahvaljujući dvostrukom otporu Pranje je malo komplicirano
vrlo dobar osim teškog čišćenja jer je izrađen od lijevanog željeza umjesto od nehrđajućeg čelika
PREVELIKI ZA POJEDINCA.Glomazan, tanjur brzo poprimi zagorjelu boju... Ali kvalitetan profesionalni materijal.
proizvod vrlo dobre profesionalne kvalitete opis odgovara stvarnosti konačno ćemo roštiljati tijekom cijele godine hvala Amazonu na brzoj isporuci
Uglavnom smo zadovoljni rešetkastom pločom. Nakon začinjavanja uspješno su ispečene prve kobasice. Ono što nam nedostaje na tanjuru je prekidač za uključivanje/isključivanje. Utikač treba uvijek izvlačiti. Nadalje, zaštita od prskanja je vrlo niska. Kao rezultat toga, jedva da služi svojoj svrsi. Pitanje je što cca 1 cm. debeli sloj gela/silikona još nije odgovoreno.
Odgovor od
Mast na površini je vrsta vazelina sigurnog za hranu koji štiti ploču roštilja od hrđe. Uklonite masnoću drvenom ili plastičnom lopaticom, a zatim tanjur obrišite kuhinjskom krpom. Ako je potrebno, pažljivo očistite površinu s malo sredstva za pranje posuđa i vode.
Ploča roštilja postaje crna ili žuta zbog visokih temperatura. Kako biste spriječili pojavu mrlja, sljedeći put prvo namažite uljem i postupno povećavajte temperaturu. Da biste uklonili mrlje, pažljivo očistite ploču roštilja sredstvom za pranje posuđa i vodom. Za crne mrlje nanesite malo octa na oboljelo mjesto i ostavite 20 minuta. Zatim dodajte malo sode bikarbone i pričekajte još 15 minuta. Uklonite mrlje spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom u smjeru strukture površine. Na kraju operite radnu ploču vodom i temeljito je osušite. Koristite malo vode kako ne bi prodrla u uređaj.
Kako biste spriječili mrlje od hrđe, izbjegavajte ostatke vode, kiselina (kao što je ocat, limunov sok, umaci) ili tvari koje sadrže klor (kao što je izbjeljivač). Držite ploču za roštilj čistom i osušite je nakon svakodnevne uporabe. Također nanesite malo masti koja je sigurna za hranu kada se ne koristi dulje vrijeme. Ako se hrđa i dalje stvara, namočite zahvaćeno područje s malo vode. Zatim uklonite hrđu čeličnom vunom, spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom. Uvijek trljajte u smjeru strukture površine. Industrijska sredstva za uklanjanje kamenca također su prikladna za potpuno uklanjanje mrlja od hrđe. Nakon čišćenja, neutralizirajte sve kisele ostatke alkalnim sredstvom za čišćenje.