Artikl: EX10011916
|Model: RC-GGHR750
Lijepo gotov proizvod s odličnim učinkom, jako zadovoljna
BLACK FRIDAY ZAVRŠAVA ZA
Na temelju 5 recenzija
Lijepo gotov proizvod s odličnim učinkom, jako zadovoljna
Želio sam isprobati plinski roštilj prije recenzije i uvjeravam vas da je to pravi ratni stroj. Prilikom prve upotrebe pomogao mi je u kuhanju više od 4 kvintala mesa i bio sam zadivljen koliko je lako očistiti čeličnu ploču. Vrlo zadovoljan kupnjom i korisničkom službom koja me pratila i savjetovala pri kupnji. Pola glatka, a napola rebrasta površina za kuhanje omogućuje pečenje različitih vrsta i komada mesa. Pravi spektakl. Preporučuje se.
Nema komentara.
jako dobro kuha i jako je štedljiv na plin, ali mi se nakon mjesec dana pokvario jedan plinski ventil
Odgovor od
Pažnja!! Na proizvodu je navedeno da je za propan butan ali nažalost nije, radi se o prirodnom plinu ako pogledate tehničke detalje, dovoljno bi bilo prilagoditi opis i tako izbjeći nepotreban povrat robe i plaćanje transporta koji nije baš najjeftiniji s obzirom na težinu roštilja. Inače, uređaj bi vjerojatno mogao biti ok, izgleda pristojno.
Mast na površini je vrsta vazelina sigurnog za hranu koji štiti ploču roštilja od hrđe. Uklonite masnoću drvenom ili plastičnom lopaticom, a potom tanjur obrišite kuhinjskom krpom. Ako je potrebno, pažljivo očistite površinu s malo sredstva za pranje posuđa i vode.
Ploča roštilja postaje crna ili žuta zbog visokih temperatura. Kako biste spriječili pojavu mrlja, sljedeći put prvo namažite uljem i postupno povećavajte temperaturu. Da biste uklonili mrlje, pažljivo očistite ploču roštilja sredstvom za pranje posuđa i vodom. Za crne mrlje nanesite malo octa na oboljelo mjesto i ostavite 20 minuta. Zatim dodajte malo sode bikarbone i pričekajte još 15 minuta. Uklonite mrlje spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom u smjeru strukture površine. Na kraju operite radnu ploču vodom i temeljito je osušite. Koristite malo vode kako ne bi prodrla u uređaj.
Kako biste spriječili mrlje od hrđe, izbjegavajte ostatke vode, kiselina (kao što je ocat, limunov sok, umaci) ili tvari koje sadrže klor (kao što je izbjeljivač). Držite ploču za roštilj čistom i osušite je nakon svakodnevne uporabe. Također nanesite malo masti koja je sigurna za hranu kada se ne koristi dulje vrijeme. Ako se hrđa i dalje stvara, namočite zahvaćeno područje s malo vode. Zatim uklonite hrđu čeličnom vunom, spužvicom za ribanje ili finim brusnim papirom. Uvijek trljajte u smjeru strukture površine. Industrijska sredstva za uklanjanje kamenca također su prikladna za potpuno uklanjanje mrlja od hrđe. Nakon čišćenja neutralizirajte sve kisele ostatke alkalnim sredstvom za čišćenje.