Svježa hrana savršeno prezentirana u vrućim danima u salat baru Royal Catering
Salatni bar RCLK-W368 tvrtke Royal Catering osigurava svježu hranu za posluživanje ili daljnju obradu. Profesionalna rashladna oprema iz Royal Cateringa razvijena je za restorane, kafiće, barove brze usluge ili hotele, ali ovaj proizvod je također nevjerojatno vrijedan u pizzerijama, salatama, te kebab i falafel trgovinama.
Najbolji izbor za čuvanje i hlađenje hrane – zaokružite svoju ugostiteljsku opremu!
Salatni bar ima raspon temperature hlađenja od 2 - 10 °C. Temperatura se može intuitivno postaviti pomoću digitalne upravljačke ploče koja uvijek prikazuje trenutni status uređaja. Automatski termostat je odgovoran za održavanje odabranih parametara. Kompresor 435 W osigurava brzo postizanje i održavanje željene temperature. Rashladni stol ima funkciju automatskog odmrzavanja što smanjuje troškove električne energije i vrijeme rada.
Veliki kapacitet od 368 L jedna je od glavnih prednosti pulta za salatu. 137 cm dugačak pult za pripremu salate može primiti jednu GN1/1, četiri GN 1/2 i tri GN 1/3 posude, što vam omogućuje paralelno spremanje mnogo različitih namirnica. Elegantan stakleni poklopac štiti hranu od kontaminacije, a istovremeno je prikazuje privlačno. Osnovni ormarić s troja vrata nudi dodatni prostor za pohranu, kao i tri umetka koji se mogu opteretiti s 30 kg svaki. Ugrađena daska za rezanje osigurava učinkovit rad.
Kućište salat bara izrađeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ovaj materijal je biološki inertan i ne reagira u kontaktu s hranom, što ga čini bezopasnim za zdravlje. Također je otporan na koroziju, jamčeći dug radni vijek. Poklopac od kaljenog stakla jednako je izdržljiv i higijenski. Sve površine salat bara mogu se brzo i temeljito očistiti zahvaljujući niskoj poroznosti.
Noge, koje su podesive po visini do 30 mm, omogućuju prilagođavanje pulta za salatu određenoj površini kako bi uvijek bio stabilan i spriječio klizanje. Salatni bar privlačno prikazuje vaše proizvode i čuva ih na pravoj temperaturi.