Boršč ili fondue od sira u multifunkcionalnoj stanici za juhe
Bilo u hotelskom ili restoranskom bifeu, u pučkim kuhinjama ili za catering: visokokvalitetna stanica za juhe iz ugostiteljskih potrepština Royal Cateringa pouzdano održava bujone, juhe, umake ili druge delicije kao što su čokolada ili fondue od kremastog sira savršeno na pravoj temperaturi.
Precizno zagrijavanje hrane u restoranima, zalogajnicama ili pučkim kuhinjama
Postaja za juhu ima dva okrugla lonca zapremnine 2 x 7 l i pripadajuće poklopce. Željenu temperaturu možete namjestiti između 30 - 110 °C pomoću dva kotača na dnu grijača. Zahvaljujući visokom temperaturnom rasponu, uređaj je također savršen za fondue ili topljenje čokolade. Bain marie radi pouzdano sa snagom od 1000 W. Posebno praktično: grijač hrane od nehrđajućeg čelika radi kao zatvoreni sustav i ne treba ga puniti vodom, kao što je obično slučaj s bain marie.
Električni grijač hrane izrađen je od nehrđajućeg čelika koji je siguran za hranu. Visokokvalitetni materijal je izdržljiv, otporan i posebno jednostavan za čišćenje. Osim toga, kompaktni uređaj sa svojim jednostavnim dizajnom štedi prostor i lako se integrira u svaku kuhinju.