Jelovnici nježno pripremljeni sous-vide kuhalom iz Royal Cateringa
Oduvijek ste željeli nježno i pažljivo kuhati vakumiranu hranu? Zatim odaberite sous-vide štednjak RCPSU-500 iz kolekcije ugostiteljske opreme 10057 već danas! Idealan je za profesionalnu upotrebu u hotelima, restoranima ili cateringu, kao i za kuhanje kod kuće.
Zdrava, hranjiva jela iz profesionalnog sous-vide kuhala s timerom
Energetski učinkovito niskotemperaturno kuhalo brzo postiže željenu temperaturu zahvaljujući grijaćem elementu od 500 W. To se može postaviti u rasponu od 30 - 95 °C s točnošću od 0,1 °C. Ugrađeni digitalni termostat jamči konstantnu temperaturu tijekom procesa kuhanja. Zahvaljujući širokom rasponu postavki, kuhalo se može koristiti za pripremu najrazličitijih namirnica.
Vakuumsko kuhalo od 16 L idealno je za komercijalnu upotrebu u restoranima ili bistroima jer možete precizno pripremiti i veće količine. Intuitivni mjerač vremena, koji se može postaviti na minute, može se postaviti između 1 min - 99 h. Možete jasno pročitati sve konfiguracije u bilo kojem trenutku na LCD zaslonu.
Kućište uranjajućeg kuhala izrađeno je od nehrđajućeg čelika koji se lako čisti. Ovaj materijal je također vrlo otporan i izdržljiv. Poklopac s integriranom ručkom i odvodnom slavinom jamče dodatnu pogodnost za nježno sous-vide kuhanje.