Učinkovito narežite sastojke na trakice s mesoreznicom
Bilo za salate, tjesteninu ili narezano meso na ciriški način – meso narezano na trakice dio je mnogih jela. Najučinkovitija metoda za ravnomjerno rezanje je mesoreznica Royal Catering, stručnjaka za ugostiteljske potrepštine. U roku od nekoliko sekundi, velike količine željenih trakica su pripremljene tako da ih možete koristiti za svoje obroke. Stroj također reže jednolične trake govedine, piletine ili svinjetine za pripremu za daljnju obradu u stroju za mljevenje mesa.
Rezač mesa za jednake trakice mesa
Dizajn rezača je jednostavan koliko i učinkovit. Ovitak je izrađen od izdržljivog i sigurnog Ne hrđajući Čelik materijala koji zadovoljava sve higijenske standarde ugostiteljstva i ima potrebnu stabilnost za obradu velikih količina mesa. Veliki prostor za odlaganje narezaka hrane pojednostavljuje obradu komada mesa. Oni se vode preko otvora sa zaštitnim poklopcem prema rotirajućim noževima koji uvlače meso u uređaj brzinom od 96 okr/min i režu ga na jednolike trake. Ispod oštrica trakice mesa padaju u posudu koju morate držati spremnom.
Srž stroja za rezanje mesa je mehanizam za rezanje unutar stroja. Jamči ravnomjernu obradu mesa s fiksnom širinom rezanja oštrica. Možete koristiti oštrice širine 3 (uključeno u isporuku), 4 ili 5 mm koje su za uređaj dostupne u Royal Cateringu. Unutar stabilnog čeličnog okvira nalaze se valjci za rezanje s ravnomjerno raspoređenim oštricama, koji se potpuno guraju u rezač za trake za meso. Mehanizam za rezanje pokreće stroj i kontinuirano reže trake mesa koje se ubacuju u stroj.
Zamjena reznih valjaka je apsolutno sigurna. Čim podignete poklopac s otvorom za punjenje, motor se automatski gasi. Time se izbjegavaju ozljede tijekom zamjene noževa kao i tijekom rada. Mesoreznica ima četiri gumene nožice koje smanjuju vibracije i osiguravaju ugodan rad kao što je čvrsta podloga.
Hoćete li rezati svinjetinu, piletinu ili junetinu odlučite sami, ali meso treba biti bez komadića kostiju kako bi uređaj radio glatko i s najboljim rezultatom.