(5) Recenzije

Artikl: EX10050436

|

Model: TURBOCLEAN MINI

Bežični mokro-suhi usisavač - 150 W - 10 L

65,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.
Qty
Popust
Po komadu
3+
2%
63,70 €
5+
4%
62,40 €
10+
6%
61,10 €
Uskoro ponovo na zalihama
Zajamčeno najniža cijena
ulsonix
Glavne značajke
  • Fleksibilni - bežični mokro-suhi usisavač kapaciteta 10 l i snažnom punjivom baterijom s vremenom rada od 14 min s vremenom punjenja od 1,2 h
  • mobilni - kompaktan dizajn s malom težinom, robusnom ručkom za nošenje i četiri 4 kotača promjera 40 mm
  • snažan - motor bez četkica s 150 W i 10,5 kPa za temeljito čišćenje
  • pouzdan - kombinacija HEPA i spužvastog filtra hvata i najsitnije čestice
  • Svestran - u uporabi, zahvaljujući mokrom i suhom radu kao i dvije razine snage
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

Anthony prošli mjesec

Hoover

Vrlo dobro, vrlo zgodno, ne preporučujem nikakve žice

Tehničke pojedinosti

Materijal
ABS plastika
PVC
PP
Željezo
Boja
Crno
Žuta boja
Napon [V]
230
Snaga [W]
150
Protok zraka [l/min]
1860
Vrijeme rada
14 min
Duljina teleskopske cijevi [cm]
43-168
Stupanj zaštite IP
IPX4
Kotači
Da
Puhalica
Da
Ručka za nošenje
Da
Filteri uključeni
Da
Kapacitet [l]
10 l
Vakut
10.5 kPa
Duljina usisnog crijeva
1.68 m
Dimenzije (DxŠxV)
40 x 26 x 26 cm
Težina
4.2 kg
Dimenzije paketa (DxŠxV)
44 x 32 x 28 cm
Težina paketa
5.2 kg

Sastav paketa

  • Mokri i suhi usisavač TURBOCLEAN MINI
  • Teleskopska cijev
  • Mlaznica za zglob
  • Četka
  • Baterija + adapter
  • HEPA filter + spužvasti filter
  • 4 kotača

Opis proizvoda

Svestran i izdržljiv: bežični mokro-suhi usisavač tvrtke ulsonix

Bilo da se radi o čišćenju automobila, čišćenju odvoda ili isisavanju vode iz začepljene perilice posuđa: bežični mokro-suhi usisavač tvrtke ulsonix pomoći će vam s gotovo svim izazovima u kućanstvu, garaži ili radionici. Malo čudo snage uvjerava malom veličinom, trajnim vrijednostima performansi i najboljim rezultatima čišćenja.

Pronaći ćete pametnu opremu za čišćenje u odjelu industrijske opreme tvrtke ulsonix!

Akumulatorski industrijski usisivač nudi vam veliki kapacitet od 10 l unatoč svojim praktičnim dimenzijama. Snažna punjiva baterija pruža 14 minuta snažnog rada nakon samo 70 minuta punjenja. Motor bez četkica ne samo da jamči duži vijek trajanja i kompaktniji dizajn, već i snažnu snagu od 150 W koja proizvodi protok zraka od 1860 l/min s usisnom snagom od 10,5 kPa . Bežični usisavač za mokro usisavanje tako postiže vrijednosti performansi koje ni na koji način nisu slabije od modela s kablom. 

Podesite duljinu savitljivog crijeva između 0,42 i 1,68 m za udobno rukovanje. Na taj način možete lako doći čak i do najzamršenijih ili teško dostupnih područja. S 20 cm dugom mlaznicom za pukotine, kao i trokutastom četkom, imate na raspolaganju dva izmjenjiva nastavka za obavljanje svih uobičajenih zadataka čišćenja s najboljim rezultatima. Jednako ste fleksibilni kada je u pitanju podešavanje snage usisavanja, za što su vam na raspolaganju dvije razine.

Mokri i suhi usisavač ima sofisticirani sustav filtera koji se sastoji od HEPA filtera i dodatnog spužvastog filtera. Dok ovo hvata veće čestice prljavštine, fina struktura HEPA filtra oslobađa zrak od najmanjih lebdećih čestica kao što su pelud, fina prašina ili jajašca grinja. Istodobno, možete lako očistiti filtar četkom i održavati učinak čišćenja vašeg industrijskog usisavača tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama i malom težinom od samo 4.2 kg, industrijski usisivač idealan je za mobilnu upotrebu i za rad bez prašine s bušilicama ili drugom opremom. Industrijski usisavač možete nositi za čvrstu ručku ili ga vući za sobom na četiri laka kotača promjera 40 mm radi uštede energije.

S bežičnim mokrim i suhim usisavačem iz industrijske zalihe ulsonix odabirete proizvod visoke kvalitete. Osim precizne izrade i otpornih materijala, vodootporan dizajn (IPX4) osigurava sigurnost i pouzdano štiti unutrašnjost bežičnog usisavača. Istovremeno, motor bez četkica radi učinkovitije od klasičnih univerzalnih motora, jer nedostatak karbonskih četkica unutar motora ne stvara dodatno trenje niti nepotrebnu toplinu. Dugo vrijeme rada baterije, korištenje bez održavanja i dug radni vijek povezane su prednosti.

Ocjene i recenzije

4.4

Na temelju 5 recenzija

Poredati po :

prošli mjesec Posted on Expondo United Kingdom

Hoover

Vrlo dobro, vrlo zgodno, ne preporučujem nikakve žice

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Expondo Germany

Općenito, mogu preporučiti mobilni bežični usisavač svima koji traže praktičnu i učinkovitu pomoć pri čišćenju za radove obnove. Olakšao mi je posao i postao neizostavan alat u mom alatu.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Expondo Germany

Mobilni bežični usisavač pokazao se kao neprocjenjiv pomoćnik u mom renoviranju! Ovaj mali usisavač je jednostavno nevjerojatan i nadmašio je moja očekivanja. Ono što me se najviše dojmilo je njegova svestranost. Ne samo da radi na suhim površinama, već se lako nosi i s mokrim kaosom. Ovo je stvarno zgodno kada renovirate kuću i morate brzo usisati prolivenu tekućinu.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Expondo France

Mali, autonomni usisivač vodene prašine po razumnoj cijeni koji ispunjava svoja obećanja. - Savršeno za mala čišćenja nakon posla i za održavanje čistoće male terase ili rubova i okoline bazena. - Brzina protoka malo niska za lišće ili velike cvjetne latice.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Finland

Nema komentara.

Prikaži izvornu recenziju
Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode