Trustpilot
(1) Recenzija

Artikl: EX10250764

|

Model: UNI_BG_02

Roštilj na ugljen s pušnicom za roštilj - čelik - 2 police

Sniženo
159,00 € 169,00 €
Vremenski ograničena ponuda U cijenu je uključen 25% PDV.
Qty
Popust
Po komadu
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Na lageru
BESPLATNA DOSTAVA cca. ponedjeljak, 16. rujna
Zajamčeno najniža cijena
Uniprodo
Glavne značajke
  • Robusna – čamci s roštiljem za dimljenje robusna čelična konstrukcija za visoku izdržljivost
  • Jednostavan za čišćenje – roštilj na drveni ugljen dizajniran za čišćenje bez napora i jednostavno skladištenje
  • Praktično – pušnica za roštilj uključuje roštilj u podnožju i police za hranu, pribor za jelo itd.
  • Precizno – integrirani termometar i 2 otvora za zrak osiguravaju točnu kontrolu temperature na roštilju na drveni ugljen u svakom trenutku
  • Mobilni – 2 valjka čine kolica za roštilj lakim za pomicanje
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

Kim Jørgensen prije 2 mjeseca

peraja lille roštilj

malo lošiji od najboljeg, ovaj roštilj je teško sastaviti i kompletu nedostaju vijci i matice, na slici izgleda prilično velik, ali nije za više od dvije osobe, međutim zadovoljni smo veličinom jer smo su samo dvije osobe!

Tehničke pojedinosti

Materijal
Čelik premazan prahom
Boja
Mat crna
Površina za pečenje [cm]
42 x 31.5
Kotačići
Da
Napajanje na baterije
Ne
Broj rolni
2 Pc
Dimenzije (DxŠxV)
50 x 109 x 94 cm
Težina
15.73 kg
Dimenzije paketa (DxŠxV)
40 x 55.5 x 28 cm
Težina paketa
17.45 kg

Sastav paketa

  • Roštilj na drveni ugljen s BBQ smokerom UNI_BG_02

Opis proizvoda

Roštiljajte, dimite, uživajte: roštilj s dimljenim roštiljem za nezaboravne ljetne noći

Volite li sočne odreske, pečeno povrće na žaru i svježi kruh s češnjakom? Onda je roštilj sa smokerom iz Uniproda stvoren za Vas! Roštilj na drveni ugljen jamči uspješnu roštiljsku večer pomažući vam u pripremi svih vrsta ukusnih, finih jela. Vaši okusi su pečeni ili dimljeni? Dvije komore koje se mogu zatvoriti znače da možete kuhati široku paletu hrane do savršenstva. Jednostavan za korištenje i svestran roštilj na drveni ugljen idealan je izbor za ljetne večeri u vrtu, kampiranje, piknike u parku, zabave s roštiljem, festivale, sportske događaje i druge događaje na otvorenom.

Umjerena vatra za savršen okus: vaš roštilj na drveni ugljen iz Uniproda

Roštilj ima površinu roštilja 42 x 31,5 cm i sofisticirani sustav regulacije zraka koji vam omogućuje kontrolu optimalne temperature pečenja. U poklopac smokera ugrađen je termometar kako biste uvijek mogli pratiti temperaturu. Upravljivi ventili s obje strane roštilja osiguravaju optimalan dovod zraka u svakom trenutku. Praktično smještena ručna poluga omogućuje podešavanje visine rešetke i na taj način udobno reguliranje temperature.
Savršen roštilj počinje pravim priborom. Držite ih nadohvat ruke tako da ih postavite na dvije široke police na roštilju za dimljenje roštilja. Bilo da se radi o hvataljkama za roštilj, aluminijskoj foliji, tanjurima ili ražnjićima – sklopiva polica pruža dovoljno prostora za najvažnije posuđe. Unutar kolica za roštilj pronaći ćete dodatni prostor za stalak za spremanje drvenog ugljena, predjela za roštilj i drugog pribora. Osim toga, roštilj za roštilj ima veliki poklopac koji možete otvoriti i zatvoriti pomoću ergonomske ručke. To znači da možete udobno staviti ribu, meso i povrće na rešetke roštilja, a da vam vrućina ne smeta. Ili držite taj poklopac zatvorenim kako biste svojoj hrani dali ukusnu aromu dima.

Jednostavan za postavljanje i čišćenje

Čišćenje roštilja na drveni ugljen s BBQ smokerom je šetnja po parku. Model se sastoji od izdržljivog čelika. Materijal osigurava da je roštilj na drveni ugljen stabilan, izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Roštilj za dimljenje s kolicima za roštilj prikladan je za sva godišnja doba. Kada nije u upotrebi, dva velika kotača vam pomažu da otkotrljate roštilj u šupu ili natkriveno spremište.

Ocjene i recenzije

4.0

Na temelju 1 recenzije

Poredati po :

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Denmark

peraja lille roštilj

malo lošiji od najboljeg, ovaj roštilj je teško sastaviti i kompletu nedostaju vijci i matice, na slici izgleda prilično velik, ali nije za više od dvije osobe, međutim zadovoljni smo veličinom jer smo su samo dvije osobe!

Prikaži izvornu recenziju
Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode