Trustpilot
(1) Recenzija

Artikl: EX10280561

|

Model: WIE-BK-65

Solarni topionik voska - za okvire ispod 55 x 50 x 15 cm - nehrđajući čelik

Novo
419,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.
Qty
Popust
Po komadu
3+
5%
398,05 €
5+
10%
377,10 €
10+
15%
356,15 €
Na lageru
BESPLATNA DOSTAVA cca. ponedjeljak, 16. rujna
Zajamčeno najniža cijena
Wiesenfield
Glavne značajke
  • Učinkovito – solarni topilac voska koristi sunčevu energiju za uklanjanje ostataka voska s okvira za upotrebu u proizvodima od voska
  • Isplativo – topilica voska radi samo na prirodnoj sunčevoj svjetlosti
  • Nisko održavanje – oba spremnika od nehrđajućeg čelika mogu se lako izvaditi iz kutije radi čišćenja
  • Praktično – poklopac od kaljenog stakla zadržava toplinu u talionici voska i može se držati otvorenim pomoću nosača prilikom zamjene spremnika
  • Fleksibilan – jedna strana topilice za pčelinji vosak podignuta je na dvije noge, što vam omogućuje naginjanje kutije prema suncu
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

K. Meier prije 16 dana

Sunčani topionik voska

Sunčano topilo voska je veliko za nekoliko okvira. Dobro radi. Dobra kvaliteta unutarnjih kada od nehrđajućeg čelika. Staklo od kaljenog stakla također je odlično. Nažalost, mogu ga prevesti samo dvije osobe jer je vrlo velik i nezgrapan. Postavio sam ga na prikolicu za bicikl tako da se može fleksibilno pomicati, a također i sam.

Tehničke pojedinosti

Materijal
Ne hrđajući Čelik
Šperploča
Kaljeno staklo
Boja
Metalno srebrna
Promjer spremnika [mm]
550 x 500 x 150 / 540 x 170 x 50
Broj spremnika
2 Pc
Dimenzije (DxŠxV)
82 x 65 x 43 cm
Težina
20.6 kg
Dimenzije paketa (DxŠxV)
88 x 70 x 30 cm
Težina paketa
23.15 kg

Sastav paketa

  • Solarna topionica voska WIE-BK-65:
  • Okvirni spremnik
  • Spremnik za sakupljanje
  • Stakleni poklopac

Opis proizvoda

Ekološki topilac pčelinjeg voska za vaše okvire

Iskoristite prirodnu sunčevu svjetlost za čišćenje ostataka voska s okvira. Wiesenfield solarni talionik voska učinkovito skuplja sunčevu svjetlost i zagrijava do temperature na kojoj vosak otječe s okvira. Jednostavno nagnite kutiju s dvije noge prema suncu za maksimalnu izloženost i pustite je da obavi posao umjesto vas. Ovaj pristup je i ekološki prihvatljiv i isplativ.

Učinkovit topionik voska za bolje pčelarenje

Solarna topionica voska sastoji se od drvene kutije zatvorene staklenim poklopcem. Na izravnoj sunčevoj svjetlosti prima sunčevu toplinu i zadržava je u kućištu. Spremnik od nehrđajućeg čelika dimenzija 55 x 50 x 15 cm nudi dovoljno prostora za većinu standardnih okvira manjih veličina. Otvor vodi do ladice za prikupljanje, gdje se nakuplja rastopljeni vosak. Kutija je nagnuta na dvije noge, što vam omogućuje da je savršeno poravnate sa suncem.

Stakleni poklopac se lako otvara pomoću glatkih šarki i ostaje otvoren zahvaljujući praktičnom nosaču. Kada je otvoren, možete lako ukloniti spremnik s okvirom i posudu za skupljanje tekućine. Oba su izrađena od nehrđajućeg čelika koji se lako čisti. Za spremanje kutije, uvucite noge i udobno je prenesite pomoću ručke.

Ocjene i recenzije

5.0

Na temelju 1 recenzije

Poredati po :

prije 16 dana Posted on Expondo Germany

Sunčani topionik voska

Sunčano topilo voska je veliko za nekoliko okvira. Dobro radi. Dobra kvaliteta unutarnjih kada od nehrđajućeg čelika. Staklo od kaljenog stakla također je odlično. Nažalost, mogu ga prevesti samo dvije osobe jer je vrlo velik i nezgrapan. Postavio sam ga na prikolicu za bicikl tako da se može fleksibilno pomicati, a također i sam.

Prikaži izvornu recenziju
Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode