Artikl: EX10011963
|Model: RCBM-30CF
Posuda za kuhanje je jako kvalitetna, brzo se zagrijava i dosta precizno održava temperaturu. Jako mi se svidjela brza dostava, brz odgovor tvrtke na zahtjev. Hvala! Sretno! :)
BLACK FRIDAY ZAVRŠAVA ZA
Na temelju 6 recenzija
Posuda za kuhanje je jako kvalitetna, brzo se zagrijava i dosta precizno održava temperaturu. Jako mi se svidjela brza dostava, brz odgovor tvrtke na zahtjev. Hvala! Sretno! :)
Vrlo lijepo estetski, robustan, izrađen od najboljih materijala. Jednostavan za korištenje i čišćenje. Proizvodi 25 litara vrhunskog piva. Stiglo na vrijeme iu savršenom pakiranju. Još nekoliko uputa s crtežima i fotografijama bilo bi korisno, čak i ako se dobro sastavi bez problema. Stvarno sam sretan.
Uređaj ostavlja dobar dojam, čisto obrađen. Jedini prijedlog za poboljšanje bile bi detaljne upute za sastavljanje. Inače, veselim se pivu!
Počeo sam kuhati pivo u proljeće 2021. Skuhao sam nekoliko piva, svako uz odmor Prijava na carinarnici Prethodno sam se prijavio u nadležnoj carinarnici. 200 litara piva za privatnu upotrebu trenutno je (2021.) dopušteno neoporezivo godišnje. Registracija nam je trajala 2 tjedna dok nismo dobili odgovor od carinarnice. Bilježim koliko sam litara skuhao u jednostavnu Excel tablicu. Nakon toga jednom godišnje šaljem stol na carinarnicu.Do kuhala za voduOvo kuhalo za vodu ima kapacitet od 30 l i omogućuje kuhanje do približno 25 l piva odjednom. U principu, to je automatski stroj za konzerviranje s dodatnim funkcijama koje su potrebne za pripremu piva. Automatski strojevi za konzerviranje imaju problem da se kaša taloži na dnu ako neprestano ne miješate. Takav stroj je pogodan za proizvodnju piva s odmorom.Za razliku od stroja za konzerviranje, slad se nalazi u odvojenom unutarnjem spremniku. Napitak se usisava kroz dno i zatim pokraj bočne strane kotlića Medicina rada Stroj može raditi ručno ili automatski, ovisno o tome kako želite Stroj za kuhanje sada ima sljedeće proširene funkcije: - Zadržavanje slada Slad se pohranjuje u unutarnjem kotlu s dva držana sedam.- Automatsko miješanje. Pumpanjem. Aparat kružno pumpa napitak i osigurava protok, posebno u donjem dijelu kotlića. To znači da više ništa neće zagorjeti.- WhirlpoolTekućina prolazi duž bočne strane kuhala za vodu, a zatim kroz poklopac na vrhu u kašu. To uzrokuje rotaciju tekućine i otjecanje kroz preljevnu cijev na dno. Stalni vrtlog bolje iskorištava kašu. Ovo replicira miješanje. To se inače radi ručno s lopaticom za kuhanje.- Automatsko zaustavljanje Možete automatski postaviti držače za recept putem programiranja. Ovi se pristupaju jedan za drugim i ne morate se brinuti ni o čemu. Ovo je prekrasno olakšanje. Nakon što je gnječenje gotovo, stroj postaje vidljiv. - Ljudi Ljudi se također događaju u kotlu. Da biste to učinili, podignite unutarnji kotao sa sladom u kotlu i objesite ga ovdje uz zaokret. Sada tekućina teče u kotlić i dodajete preljev prema receptu. Ovo ispire posljednji šećer iz kaše.- Skuhajte sladovinu. Sada povećajte temperaturu sladovine i zakuhajte je. I ovdje se stroj "žali" kada je vrijeme za dodavanje hmelja. Stroj vas podsjeća da dodate hmelj. - Hlađenje sladovine (potrebna je dodatna petlja za hlađenje) Sladovina se sada može brzo ohladiti pomoću petlje za hlađenje ( zmija) koju treba umetnuti. Sada je vrijeme za ispuštanje sladovine u fermentacijsku kantu ili bačvu za fermentaciju pomoću odvodne slavine. Fermentacija može započeti odmah.To znači da je rad kotla završen.Ono što dobivate je automatski proces od muljanja do kraja vrenja sladovine uključujući i hlađenje. To je puno. Sada slijedi još jedan važan korak. Nakon što je sladovina fermentirala, očistite je. Kotao se napuni vodom i pumpa se pokrene. Sada ga pustim da prolazi kroz stroj 60 minuta. Zatim ga ocijedite. Sada se opet događa ista stvar, ali s Oxiclean dezinficijensom. Zatim ponovno isperite i sustav je spreman za ponovno korištenje Zašto je čišćenje odmah tako važno? Sladovina sadrži šećer, koji, između ostalog, uzrokuje sljepljivanje pumpe. Da se to ne dogodi, šećer mora izaći iz pumpe Sažetak: Stroj preuzima cijeli proces od muljanja do kraja vrenja sladovine. Očistite odmah nakon upotrebe. Aparat oslobađa vaše ruke dok aparat preuzima proces kuhanja. Proces postaje precizniji jer se zarezima pristupa ciljano.Korisnik ovog stroja + rashladne spirale snosi dodatne troškove.Potrebna vam je i kanta za fermentaciju, boce ili bačve. Kao i pivsko vreteno ili prizma. Vrećice od hmelja su korisne. Sredstvo za dezinfekciju.
Nema komentara.
Uređaj je lijep i kvalitetan. Međutim, ima problem što ispod filterske košare ima 9 litara vode. Dakle 9 litara nije na sladu. Zbog toga ne mogu kuhati manje porcije. 8-12 litara je nemoguće, ali i s većom šaržom pivo će biti "razvodnjeno".
Odgovor od
Postoji ručni način rada, točan način rada opisan je u uputama za uporabu.
U našoj trgovini pronaći ćete rashladnu zavojnicu RCBM-42NCS, koja hladi kašu na 25 - 30 °C unutar 30 minuta. Zatim se može prebaciti u drugu posudu.