(1) Recenzija

Artikl: EX10012443

|

Model: RCCC-120-ST

Rashladna vitrina – 120 L – Royal Catering – 3 etaže – Svart Silver

899,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.
Qty
Popust
Po komadu
3+
2%
881,02 €
5+
4%
863,04 €
10+
6%
845,06 €
Niska zaliha
BESPLATNA DOSTAVA cca. petak, 7. veljače
Zajamčeno najniža cijena
Royal Catering
Glavne značajke
  • Prostrana—velika unutrašnjost s tri razine i kapacitetom od 120 L
  • Visoka vidljivost–zakrivljena prednja strana od stakla za optimalnu prezentaciju
  • Podesivi – dvije police 63,5 x 33,5 i 63,5 x 36,5 cm s velikom površinom za prezentaciju
  • Svijetlo—LED unutarnje osvjetljenje izložene hrane i pića
  • Nisko održavanje – materijali (nehrđajući čelik / kaljeno staklo) lako se čiste
Detalji dostave
Povrati i jamstvo
Preuzimanja

Opis proizvoda

Pogledajte sve u rashladnoj vitrini od 120 L za kafiće, hotele i bistroe

Za kolače, deserte, zdjele salate, voće, sendviče ili hladna pića: uz rashladnu vitrinu Royal Cateringa, stručnjaka za visokokvalitetne ugostiteljske potrepštine, sve je prezentirano na ukusan način. Postavite primamljivu vitrinu za kolače u blizini pulta u vašem kafiću, bistrou ili na švedskom stolu u vašem hotelu kako bi vaši gosti mogli vidjeti što se nudi.

Profesionalna rashladna oprema za ugostiteljstvo Royal Cateringa

Tri razine nude obilje prostora za kolače, sendviče, voćnu salatu ili bokale s milkshakeovima ili smoothiejima. Dvije police imaju dimenzije 63,5 x 33,5 i 63,5 x 36,5 cm i nude veliki prostor za prezentaciju. Ove police optimalno dijele unutrašnjost od 120 L. Vaši kupci uvijek imaju savršen pogled na ukusne proizvode sa svih strana zahvaljujući zaobljenom staklu od kaljenog stakla.
Integrirana LED rasvjeta baca rashlađenu hranu na pravo svjetlo tako da gosti mogu vidjeti koje su delicije u ponudi i pri slabijem svjetlu. Stražnja klizna vrata omogućuju jednostavno punjenje pulta za kolače. Digitalno podesivi termostat regulira raspon temperature između 2 - 10°C i tako osigurava optimalnu kontrolu temperature za većinu hrane i pića.
Prostrani hladni pult ima stabilan stalak na četiri gumene noge koje štite pod od ogrebotina. Materijali (inox/staklo se posebno lako čiste i stoga su higijenski, što je posebno važno u ugostiteljstvu.

Ocjene i recenzije

5

Na temelju 1 recenzije

Poredati po :

prije 5 mjeseci Posted on Expondo Czech Republic

Stamar

Nema komentara.

Prikaži izvornu recenziju

Česta pitanja

Koje sredstvo za čišćenje treba koristiti?

Preporučamo čišćenje blagom otopinom sapuna i mekom krpom ili kuhinjskim valjkom. Najbolje je nakon čišćenja vitrinu osušiti ručnikom ili kuhinjskim papirom.

IZBOR STRUČNJAKA
17 GODINA ISKUSTVA...
za napajanje profesionalaca
3 MILIJUNA...
sretne i zadovoljne profesionalne mušterije